Lifestyle

Veel Liefs Voor Jou | Unieke postcadeaustjes voor een glimlach! + Winactie (NL)

Tijdens deze moeilijke periode in zelf-isolatie vanwege het coronavirus zijn veel mensen alleen. Veel Liefs Voor Jou heeft het perfecte cadeau-idee om die ene speciale persoon toch een steuntje in de rug te geven. Of het nou bedoeld is voor je broer of zus, je zwangere vriendin, je bestie of iemand die jarig is of gewoon zomaar… een beetje liefde of een kleine verassing sturen kan nooit kwaad. Speciaal voor de personen die het nu het meest kunnen gebruiken heeft Veel Liefs Voor Jou een heel leuk cadeautje bedacht. Je kan bij Veel Liefs Voor Jou een doosje snoepgoed laten verzenden naar diegene die het verdient!

Zo ziet een cadeautje van Veel Liefs Voor Jou eruit

Bij Veel Liefs Voor Jou kan je uit verschillende doosjes snoepgoed kiezen. Er is keuzen uit Tutti Frutti (fruitsnoepjes), Pastel Dream (zacht lekkers), Feeling Salty (zoute drop), Choco Break (stukken chocolade), Feeling Sweet (zoete drop), Bubblelecious (old school mix), Rainbow Mix (kleurrijk snoep), Bubblelecious (vegan snoep), Choco Loco (chocolade & kokos bolletjes) en Sugar Free Mix (suikervrij snoep). Voor ieder wat wils! De prijzen van de doosjes verschillen tussen de €9,95, €10,95 en €11,95 (incl. verzending). Aan je doosje snoep kan je nog een opdruk (quote) en een gratis kaart toevoegen! Het doosje snoep wordt ook nog eens dezelfde dag verstuurd als je het vóór 15:00 besteld. Beter en makkelijker kan het niet!

Win je eigen doosje snoep!

Wil jij ook heel graag iemand verrassen met een lekker brievenbuspakketje met quote en een kaart? Ik mag namens Veel Liefs Voor Jou één pakketje weggeven voor jou bestie, collega, zusje of ouders. Bekijk mijn Instagram account @dreamerslabnl om mee te doen aan de giveaway! Het enige dat je hoeft te doen is mij en Veel Liefs Voor Jou volgen op Instagram en iemand taggen in de comments om kans te maken op de prijs! De winactie loopt tot 16 mei 2020.

Thank you for reading!
Until next time!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.